Som una empresa familiar amb el desig d’oferir un tracte personalitzat i un molt bon servei al nostre client, on la mútua confiança és una de les nostres principals eines.

 

Orígens – Història

 

L’any 2001 en Jordi Cama junt amb la Marta Martí creen Transports Jordi Cama, S. L.

 

En Jordi com a Transportista de materials per a la construcció, va començar amb el seu camió petit, com li diem encara ara, un Renault 220 amb grúa i bolquet. En uns cins sis anys va arribar el Renault 270 i el Renault 420, que encara són amb nosaltres.

 

En aquest temps l’empresa es fa Gestora de Transports de Residus  i es dedica a fer recollida, transport i sel·lecció dels mateixos, així com també a la venta de tot tipus d’àrids, en big bags i a granel.

 

El 05/08/2013 adquirim la Unitat Productiva de l’antic Comercial Martí a Palafrugell, afegint el camió MAN a la nostra flota i convertint l’empresa Transports Jordi Cama, S. L. en Comercial KMAG Materials, S. L.  i passant des d’aquell instant a part de transportar els materials a comercialitzar-los.

 

El mes d’abril de 2014 entrem a formar part del Grup de Compres EmCCat, Grup del qual en formem part, perquè el nostre objectiu és millorar i créixer en l’activitat empresarial.

 

Som una empresa modesta, però alhora competitiva i moderna. Som la teva empresa amiga.

 

Després d’uns anys on la majoria hem vist el fons del pou, on hem suat i patit uns moments molt difícils, tenim el ferm convenciment que, de mica en mica, entre tots, ens en sortirem.

 

 

 

 

 

On som ?

En el nostre magatzem el trobareu a:

 

Polígon Industrial Paratge Ses Brugueres 

C/ Indústria, 10

17200 PALAFRUGELL

 

Contacte amb KMAG

Aviso Legal  ·  Cookies   ·  Privacidad

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Comercial KMAG Materials S.L.

Llamar

E-mail